Existuje zázračná rastlina? Áno a toto by ste mali o nej vedieť.
06. 09. 2022

Existuje zázračná rastlina? Áno a toto by ste mali o nej vedieť.

 

    Kráľovná liečivých rastlín, priam zázračné účinky!

  Viete, ktorý liek má už viac ako tisícročné referencie bez vedľajších škodlivých účinkov? Liečivé účinky Aloe Vera, tejto najstaršej liečivej rastliny pozná a úspešne využíva ľudstvo už tisícročia. Vďaka svojmu bohatému zloženiu prospešných látok poskytuje účinnú pomoc nášmu telu zvonka i zvnútra. Pre svoje silné detoxikačné, antivírusové, antibakteriálne a protiplesňové účinky si právom vyslúžila titul kráľovná liečivých rastlín.

  Túto rastlinu poznáme pod jej latinským názvom Aloe vera. Obsahuje najmä veľa vitamínov, minerálov a aminokyselín. Práve vďaka týmto a mnohým iným látkam je táto rastlina súčasťou mnohých obľúbených potravinových doplnkov a nápojov. Vo výťažku z Aloe vera sa nachádza viacero skupín vitamínov. Jedná sa napríklad o rôzne vitamíny skupiny B, vitamín C či vitamín E, ktoré napomáhajú správnemu fungovaniu metabolizmu, znižujú pocit únavy, pomáhajú udržiavať správne fungovanie mozgu a pôsobia ako antioxidanty. 

  Aloe obsahuje minerály ako vápnik, horčík, draslík či selén. Tie napomáhajú zachovaniu správnej stavby a funkcie zubov a kostí, odstraňujú pocit únavy a malátnosti a podporujú správne fungovanie nervového a imunitného systému. Obsiahnuté minerály navyše podporujú fungovanie svalov a údržbu vlasov a nechtov.

  Aloe obsahuje takmer všetky aminokyseliny dôležité pre správne fungovanie organizmu. Rastlina je zdrojom väčšiny esenciálnych aminokyselín, ktoré si telo nedokáže samé vyprodukovať a musia byť prijímané v potrave. Aloe vera je zdrojom mnohých rôznorodých látok s pozitívnym vplyvom na organizmus, vďaka čomu sa jedná o skvelý výživový doplnok vhodný pre každého. Nedá sa ňou predávkovať. Účinné látky napomáhajú fungovaniu organizmu ako celku, ako aj jeho jednotlivých častí, z ktorých každá využije to, čo potrebuje a čo jej chýba.

Aké najdôležitejšie benefity táto rastlina telu poskytuje?

  Aloes® a jeho účinky pre vaše zdravie:

Prirodzený zdroj zdravia, elixír mladosti a krásy.

Udržuje silu a vitalitu v stavoch fyzického a psychického vyčerpania.

Vo výnimočnej forme obsahuje spolu s medom 280 aktívnych zložiek podporujúcich detoxikáciu.

Urýchľuje regeneráciu buniek, epitelov, tkanív, orgánov.

Podporuje obranyschopnosť organizmu, eliminuje baktérie, vírusové a plesňové infekcie.

Spolu s oregánom podporuje tráviaci trakt a účinne pomáha pri alergiách.

Urýchľuje hojenie rán, obnovuje pokožku a vlasy, spomaľuje proces starnutia

Čistí a spriechodňuje cievy, cievky aj najmenšie kapiláry

Alkalizuje organizmus - obnovuje acidobázickú rovnováhu medzi kyselinami a zásadami.

Podporuje peristaltiku čriev, ich funkciu a vyprázdňovanie.

Regeneruje vnútornú stenu čriev a posilňuje ich štruktúru.

Podporuje obnovu črevnej mikroflóry.

Napomáha pri likvidácii helikobaktera, zápalov žalúdka, pomáha pri refluxe a odstraňuje pálenie záhy.

Pomáha pri Cronovej chorobe, ulceróznej kolitíde, vredoch.

Pôsobí pri chronických ochoreniach ako Parkinsonova choroba, reauma, dna, či roztrúsená skleróza.

Posilňuje odolnosť organizmu a stimuluje imunitný systém.

  Aloes® zloženie:

Dreň z aloe 47,2%, čistá 100% šťava z aloe 47,2%, kvetový med 5,1%, oregano 0,4%, kys.citrónová 0,1%, aloin 0,1mg/kg. Všetky zložky sú z certifikovaných ekologických fariem bez umelých hnojív a postrekov. 

  Aloes® sa skladá zo zložiek, ktoré sa navzájom synergicky podporujú čo spôsobuje až desaťnásobok jeho zdraviu prospešných účinkov. Aj z tohto dôvodu stačí užívať iba malé množstvo 25 - 50ml/deň.

Balené v skle, bez GMO, bez konzervačných látok. vďaka tomu si náš patentovaný® produkt zachováva všetky svoje biologické vlastnosti a nutričné hodnoty. Dbajte na to aby zdraviu prospešný produkt, ktorý si kupujete, NEobsahoval žiadne zdraviu škodlivé chemické látky!

 Vyskúšajte aj vy 100% prírodný Aloes® a doprajte sebe aj celej vašej rodine tento zdravý priam zázračný produkt našej prírody.

 

  E-obchod: Aloes®

 

Pre bližšie informácie ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať. 

Ľuboš Cesnek
Autor: Ľuboš Cesnek

Pre mňa to nie je práca ale poslanie, pomáhať ľuďom chrániť ich zdravie a zhodnocovať ich majetok, pre krajšiu budúcnosť.