Poznáte tento zelený zázrak? Ako pomôže vášmu zdraviu?
01. 08. 2022

Poznáte tento zelený zázrak? Ako pomôže vášmu zdraviu?

  Je vojna. Nie je dostatok liekov. Otvorené rany vojakov v nemocnici americkej armády začínajú zapáchať tak veľmi, že zranení aj personál strácajú chuť k jedlu. Dr. Warber F. Bowers a jeho spolupracovníci skúšajú núdzové metódy. Dávajú na otvorené rany roztok chlorofylu - a z dôvodu vedeckého porovnania iba niektorým vojakom. Do 48h zápach zmizol a neošetrení vojaci sa začali dožadovať "zelenej medicíny" aj pre seba.

  Chlorofyl je v každom kúsku zelene a umožňuje rastlinám fotosyntézu. Fascinovaní vedci zistili, že chlorofyl je vo svojej chemickej štruktúre takmer rovnaký s krvným homoglobínom. Približne v roku 1913 objavil švajčiar Buergi, že chlorofyl podporuje rast telesného tkaniva. Dr. Gruskin Buergiho výzkum testoval na 1200 pacientoch  a zistil, že chlorofyl má stimulačný účinok na rast spojovacieho tkaniva a podporuje tvorbu granulačného tkaniva. To je tkanivo, ktoré sa nachádza v ranách počas procesu hojenia.

  Odborníci, ktorí skúmali účinok chlorofylu pri liečení nosných, krčných a ušných chorôb, sa všetci jednotne dohodli na tom, že je zaujímavé, že neexistuje jediný sledovaný prípad, kedy by sa po použití chlorofylu nebolo pozorované zlepšenie alebo úplné vyzdravenie.

Najlepšie úspechy ale boli zaznamenané u pacientov s chronickými kožnými vredmi.

  Ďalšie vedecké výzkumy potvrdili jeho rozsiahle blahodárne účinky:

pôsobí protizápalovo, má dezinfekčné účinky, urýchluje hojenie, zvyšuje miestne prekrvenie, stimuluje rast tkaniva, priamo stimuluje tvorbu červených krviniek, podporuje imunitný systém, má antimutagénné a protirakovinové účinky, alkalizuje (odkysluje) telo, odstraňuje kŕče a svalovicu, preventívne pôsobí proti ich vzniku, zabraňuje okysleniu tzv. anaeróbnym dýchaním, odstraňuje opuchy dolných končatín, zlepšuje psychomotorické vlastnosti, ovplyvňuje centrálny nervový systém, podporuje myslenie, podporuje detoxikáciu organizmu, viaže a odstraňuje ťažké kovy, prispieva k obnove črevnej mikroflóry, upravuje menštruačný cyklus, činnosť štítnej žľazy, napomáha hormonálnej rovnováhe, čistí obličky a močové cesty, podporuje tvorbu materského mlieka a spevňuje poprsie, účinne pomáha pri anémii, hemofílii, zušlachťuje krv, posilňuje cievne steny, je veľkým pomocníkom v boji proti kŕčovým žilám, rozjasňuje pleť, urýchluje regeneráciu pokožky vystavenej intenzívnemu UV žiareniu ...

  Inak povedané, zelené rastliny by nemali chýbať v našom dennom jedálničku vo veľkom množstve, pretože chlorofyl jednoznačne spomaluje stárnutie a pomáha celému telu v regenerácii a správnemu fungovaniu.

  Ak nezjete denne aspoň 1kg zdravo dopestovanej zelenej zeleniny (šaláty) a denne nedbáte na zdravé stravovanie naopak ešte konzumujete sladkosti, mali by ste do svojho jedálnička aj do jedálnička vašich detí určite zaradiť 100% prírodné suplementy. Bez konzervantov a iných chemických prísad, bez GMO, balené v skle.

  Iba 10 - 25ml/denná dávka Chlorofilu ® od spoločnosti DuoLife = cca niekoľko kilogramov zeleného šalátu v bio kvalite! Tekutý chlorofil má až 98% vstrebatelnosť.

 Chlorofyl je často nazývaný zelená krv je tzv tekutou energiou. Horčík v molekule chlorofylu viaže kyslík oveľa intenzívnejšie ako železo v hemoglobíne. Transport a využitie v tele je efektívnejšie, čo človek pociťuje ako prílev energie.

  Vyskúšajte aj vy túto zelenú krv a doprajte sebe aj celej vašej rodine tento zelený, zdravý priam zázračný produkt našej prírody.

E-obchod: Zelený zázrak Chlorofil®

 

Pre bližšie informácie ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať.

Ľuboš Cesnek
Autor: Ľuboš Cesnek

Pre mňa to nie je práca ale poslanie, pomáhať ľuďom chrániť ich zdravie a zhodnocovať ich majetok, pre krajšiu budúcnosť.