Prečo by ste mali mať fyzické zlato ale aj akcie?
24. 11. 2019

Prečo by ste mali mať fyzické zlato ale aj akcie?

Fyzické zlato ako aj akcie patria do portfólia každého investora. Čo by ste si mal kúpiť/investovať ako prvé je vždy vec idividuálneho pohľadu a záleží len od vás čo viac preferujete.

Fyzické vlastníctvo zlata alebo akcie svetových spoločností?

 

Ako vidieť na obrázku nižšie najvýnosnejšie boli špeciálne fondy zamerané na investíciu do nenuteľností v USA, druhé najvýnosnejšia investícia bola do fyzického zlata, tretia do ropy, štvrtá do akcií 500 najväčších spoločností v USA, piata a šiesta je mix akcií a dlhopisov, siedma dlhopisy a ôsma ešte ako tak zaujímavá do Európskych akcií. 

Za zmienku určite stojí, že fyzické zlato ako jediné z týchto zaujímavých investícií NIKDY neskrachovalo, je to celosvetovo uznávané platidlo už vyše 2600 rokov, fyzický majetok, ktorý si viete kúpiť aj za pár desiatok €, anonymný majetok a ak sa pozrieme na výnos tak fyzické zlato je ako jediné oslobodené od dani zo zisku.

 

david_prezentacia_bb_banka_jp_morgan_-_priemerny_rocny_vynos_z_roznych_aktiv

  

 

Otvoriť si účet vedený vo fyzickom zlate, bez poplatkov a viazanosti, ktorý ochráni a zhodnotí váš majetok je pri tom také jednoduché. Je úplne jedno či si naň budete posielať pravidelne alebo nepravidelne 25€ alebo 2500€.

https://luboscesnek.sk/vas-rodinny-poklad-vase-zabezpecenie-hodnoty-majetku 

AK VÁS TIETO INFORMÁCIE ZAUJALI A CHCELI BY STE SA DOZVEDIEŤ VIAC, TAK VÁM RÁD POMÔŽEM. NAPÍŠTE MI SPRÁVU A V KRÁTKOM ČASE VÁS BUDEM KONTAKTOVAŤ. VERÍM, ŽE NÁJDEM VHODNÉ RIEŠENIE AJ PRE VÁS A BUDETE SA TAK MÔCŤ PRIDAŤ K MOJIM SPOKOJNÝM KLIENTOM.
 

 

Ľuboš Cesnek
Autor: Ľuboš Cesnek

Pre mňa to nie je práca ale poslanie, pomáhať ľuďom chrániť ich zdravie a zhodnocovať ich majetok, pre krajšiu budúcnosť.