Staňte sa rentiérom s pevným úrokom!
03. 11. 2020

Staňte sa rentiérom s pevným úrokom!

  Máte majetok, investíciu, ktorá vám prináša pasívny príjem? Nie, tak o veľa výhod prichádzate.

  Ak máte fondy, akcie, zlato a pod. každý jeden výber znamená odpredaj časti majetku. Aj z tohto dôvodu by ste mali mať vo vašom portfóliu aj produkt, ktorý vám pravidelne posiela pevne stanovený, nemenný úrok na váš účet, bez toho aby sa z vašej investícii odrátal čo i len jeden cent.

Najznámejšie na trhu sú dividendy(z kúpy akcií podniku), predstavujú podiel na zisku a ide o čiastku, ktorú akciová spoločnosť vypláca akcionárom z čistého zisku. O tom či bude vyplatená(napr. spoločnosti ako FB a Google majú miliardové zisky ale dividendu nevyplácajú), o výške dividendy, ako aj o čase vyplácania rozhoduje valné zhromaždenie akciovej spoločnosti.

Daná spoločnosť nie je povinná vyplácať dividendy, ktoré sa spravidla vyplácajú štvrťročne, ale niektoré spoločnosti ich vyplácajú len na konci účtovného obdobia. Naopak renta sa vám investorom musí pevne, nemenne vyplácať.

 

    Stať sa rentiérom s pevne stanoveným úrokom od 5% p.a. má viacero výhod.

Zároveň máte možnosť si bezplatne určiť a meniť či chcete váš pevný úrok mať vyplácaný ročne, polročne, štvrťročne alebo mesačne.

1. Ak si vyberiete možnosť zasielať váš pevný úrok mesačne, tak sa vám nestihne inflačne znehodnotiť ako pri vyplatení úroku po roku.

2. Môžete si váš mesačný úrok použiť v plnej sile na vašu okamžitú spotrebu ako prilepšenie.

3. Môžete si z neho platiť časť alebo celú splátku úveru.

4. Určite by bolo rozumné použiť úrok na kvalitné poistenie, ktoré vás takto nebude stáť ani € navyše.

5. Možnosť ďalšej investície, kedy daný úrok opakovane investujete. Vytvárate si tak väčší majetok, vašu rezervu, bez toho, že by vás to finančne zaťažilo.

6. Atď...

Investícia je vedená v €, ale máte možnosť si zvoliť aj investíciu vedenú vo Švajčiarskych frankoch CHF, čo môže priniesť ďalšie zaujímavé nadzhodnotenie pri klesajúcej hodnote € a minimálne rozloženie rizika medzi viaceré svetové meny.

Link na popis produktu: https://luboscesnek.sk/zelena-energia-vam-prinasa-istych-5-7-rocne

Link na krátke video o produkte: https://www.youtube.com/watch?v=WCAI3Gtpi-Q&feature=youtu.be

 

AK VÁS TIETO INFORMÁCIE ZAUJALI A CHCELI BY STE SA DOZVEDIEŤ VIAC, RÁD VÁM POMÔŽEM. NAPÍŠTE MI SPRÁVU A V KRÁTKOM ČASE VÁS BUDEM KONTAKTOVAŤ. VERÍM, ŽE NÁJDEM VHODNÉ RIEŠENIE AJ PRE VÁS A BUDETE SA TAK MÔCŤ PRIDAŤ K MOJIM SPOKOJNÝM KLIENTOM.

 

Ľuboš Cesnek
Autor: Ľuboš Cesnek

Pre mňa to nie je práca ale poslanie, pomáhať ľuďom chrániť ich zdravie a zhodnocovať ich majetok, pre krajšiu budúcnosť.